Geldershoofd 80, Amsterdam
Telefoon 020 240 11 78
Email info@pbazo.nl

      
 
   
Coming Up
 
Events
 
Halls & Offices
    
 
       coming up     workshops     news     home grown     about us     contact  
  Home Grown Y2K14 #4  
 

Vele talenten komen bij NoLIMIT binnen en ontwikkelen zich hier verder. In de serie Home Grown showcasen we ze. In deze aflevering Elisabeth John (Ella). 

Elisabeth John (Ella), kwam eind 2013 bij Nolimit binnen als stagiaire van de Marketing opleiding aan het ROC in Zaandam. Als snel kwamen we er achter dat ze goed kon schrijven en een buiten gewone liefde heeft voor de Hip Hop scene en muziek. 

Omdat we een samenwerking hadden gepland met Stichting Grap om een bijdragen te leveren aan de 18e editie van de Hip Hop competitie Wanted, leek het ons een goed moment om Ella daar bij te betrekken. 

Ook was het toevallig dat Gaetan van Gaetan Consultancy (nr 1 marketing bedrijf in de Hip Hop scene) een van de coaches was van het Wanted traject, dus hebben we Ella aan hem voorgesteld. Hopelijk creëert deze connectie leuke mogelijkheden voor haar toekomst. De oogst van deze tijd is alvast dat ze onlangs, na haar stage periode, een eigen blog is begonnen. 

Wij raden jullie aan haar blog te volgen en deze dame goed in de gaten te houden, wij verwachten veel te zien en lezen van van onze Ella.

  
     
   
 NoLIMIT is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]