Geldershoofd 80, Amsterdam
Telefoon 020 5690230
E-mail info@pbazo.nl

      
 
   
Coming Up
 
Events
 
Halls & Offices
    
 
       coming up     workshops     news     home grown     about us     vacatures     contact  
  Coming Up  
 
24 juli t/m 2 september
Zomer openingstijden
In de zomervakantie is het rustiger en nemen we allemaal wat gas terug. Ook NoLIMIT doet dat en hanteerd aangepaste openingstijden.
wo 19.00-21.00
Workshop Graphic Design
Ben je tussen de 17 en 23 jaar oud en lijkt het je leuk om jouw idee en boodschap te visualiseren tot een grafisch ontwerp? Dan is ‘Your Message Your Creation’ dé workshop voor jou.
juli & augustus
Summer of 17
Deze zomer kun je naast evenementen in NoLIMIT onze programmeurs ook tegen komen op diverse festival in en rond Amsterdam. Een selectie.
za 19 aug
EBS Krump Battle
Voor de eerste keer in Amsterdam, EBS Krump pre-selectie in NoLIMIT. Noteer in je agenda en zorg dat je er klaar voor bent 
aug t/m dec
A's Academy
Onze academy van DJ's is zich deze zomer gaan uitbreiden, naast de DJ's zijn nu ook artiesten en producers bezig om aan hun skillz te knutselen.
sept t/m dec
PLU
PLU staat voor Paraplu en is het project waarbij NoLIMIT een samenwerking aangaat met de melkweg. Nieuwe programmeurs krijgen de kans om onder begeleiding twee avonden in de Melkweg te organiseren.
vr 29 sept
Cuts of Concrete
Ieder hoek heeft zijn eigen klank...iedere straat verteld zijn eigen verhaal in de Tolhuistuin tijdens Afrovibes
vr 29 sept
Uncool Tracks
Jay Way ook wel bekend als de Uncool Kid is de afgelopen weken bezig geweest met een nieuw project en dat op het AfroVibes Festival presenteren.
vr 29 september
Braamies
Tijdens de reis van onze Programmeur en Junior-Programmeur naar Johannesburg belandden de twee in een super creatieve wijk genaamd Braamfontein.
ma.di.wo.do
Springplank
NoLIMIT investeert graag in jouw talent. Gratis oefenruimte voor muzikanten en rappers die deelnemen aan muzikale competities.
  
     
   
 NoLIMIT is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]