Geldershoofd 80, Amsterdam
Telefoon 020 240 11 78
E-mail info@pbazo.nl

      
 
   
Coming Up
 
Events
 
Halls & Offices
    
 
       coming up     workshops     news     home grown     about us     contact  
  za 21 april  
 

Stand Out Voorronde

Stand Out is dé talentenjacht in de ‘urban arts’ voor jongeren tussen de 11 en 30 jaar. Je kunt je inschrijven voor de disciplines rap, dans, zang en beats maken.

Als je je inschrijft mag je tijdens één van de voorrondes je kunsten laten zien aan een jury, die bestaat uit bekende artiesten zoals Winne, Rochelle, Wantigga en Percy Kruythoff. Zij geven je feedback en kiezen wie er doorgaan.

Bij iedere voorronde kiest de jury acht acts die doorgaan. Als je doorgaat, doe je op 26 en 27 mei mee aan een weekend met masterclasses in Apeldoorn. Daar wordt gekeken naar je talent, motivatie en inzet. Van de 32 acts die meedoen aan deze masterclasses, worden er 16 uitgekozen die doorgaan naar de finale op zaterdag 30 juni in poppodium Doornroosje in Nijmegen. Tijdens de finale kiest de jury binnen iedere discipline een winnaar, die 150 euro cash wint. Er wordt ook één hoofdprijs uitgereikt: een bedrag van 2500 euro, te besteden aan je eigen artistieke ontwikkeling.

Inschrijven
Je kunt je tot vijf dagen voor de voorronde van jouw keuze inschrijven. Dit doe je door een mail te sturen naar StandoutNL@gmail.com. Vermeld hierin je naam en leeftijd en geef aan voor welke discipline je je wil inschrijven en in welke stad je aan de voorronde wil meedoen. Deelname aan Stand Out is gratis.

Kijk ook op het Facebook event.

  
     
   
 NoLIMIT is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]